MALZEMELER
- 4 dilim Lezita Tavuk Göğsü
- 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 1 adet panini ekmeği
- 2 yemek kaşığı labne
- 5 dal ince kıyılmış dereotu
- 1 çay bardağı süzme yoğurt
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 adet halka dilimlenmiş kabak
- 1 adet halka dilimlenmiş patlıcan
- 1 adet halka dilimlenmiş havuç
- 10 dal fesleğen
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
- Bir tutam tuz
- 6 adet cips
NASIL YAPILIR
Bir kasenin içinde yoğurt, dereotu ve limon suyunu karıştırın.
Bir haznenin içine fesleğen, zeytinyağı, dolmalık fıstık, tuz ve sarımsağı ekleyerek blendırdan geçirin ve pesto sosu elde edin.
Tavada Lezita Tavuk Göğüs etlerini ve sebzeleri pişirin. Pişen tavuk ve sebzelerin üzerine pesto sos dökerek lezzetlendirin.
Ekmeği de tavada ısıtın. Ekmeğin üzerine Lezita Tavuk Göğüs etlerini ve sebzeleri dizin.
Afiyet olsun.