En Lezzetli
Piliç Eti

             

Baget

  •   Büyük Tabaklı
  •   Küçük Tabaklı
 
ÜRÜN BİLGİLERİ
Koli İçi Ambalaj Adeti Ortalama Koli Ağırlığı Taze Ürün Raf Ömrü Donuk Ürün Raf Ömrü
8 8 kg 9 gün 365 gün
12 7,2 kg 9 gün 365 gün

Ürün Tanımı: But’un orta kısmındaki eklemden ikiye ayrılarak elde edilen alt bölümü, ayak kısmına yakın parçasıdır.

 

Saklama Koşulları

Taze Ürünler: Buzdolabında (0/3 ºC)' de ve orijinal ambalajı açılmadığı sürece son tüketim tarihine kadar muhafaza edilebilir.

Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 ºC) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözündürmeli, tekrar dondurulmamalıdır.

  • Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

  •